2.1. De import functie van Multivers

Multivers biedt u met Import I de mogelijkheid om financiële boekingen, debiteuren, crediteuren, artikelen en activa te importeren. U moet de bestanden handmatig aanbieden. Wilt u een automatische import? Lees dan verder in de volgende hoofdstukken over de API en Taskmanager.

Een importbestand moet een aantal verplichte velden bevatten, en verder moeten uw bronbestanden wat betreft veldlengtes en -types natuurlijk overeenkomen met de velden in Multivers. U vindt alle eisen in detail terug in de helpfunctie van Multivers (F1, zoek op import).

Heeft u eenmaal een bestand wat juist is voor Multivers? Dan moet u een importdefinitie maken in Multivers. Daarin geeft u aan naar welke velden in Multivers u wilt importeren, en of u bijvoorbeeld automatisch standaardwaarden wilt laten vullen in lege velden.

Wilt u dat wij het maken van de importdefinitie verzorgen? Dat kan. De indicatie hiervoor is 30 minuten consultancy per bestandsoort (debiteuren, crediteuren etc) als het bestand juist is (zie hierboven: verplichte velden, overeenkomende veldformats).

Belangrijk: gebruikt u Multivers XL, dan is de importfunctie inbegrepen. Gebruikt u S, M of L? Dan is de importfunctie een  aanvullende optie. Vraag de actuele prijs op bij onze verkoop adviseurs: verkoop@unidis.nl.

Deze pagina was: Nuttig | Niet nuttig