1.2. Welke support overeenkomsten zijn er?

Multivers

Voor Multivers Modulair was een telefonisch ondersteuning abonnement (TOA) optioneel. Als u Multivers Modulair heeft met een gebruiksovereenkomst, maar zonder telefonisch ondersteuning abonnement, heeft u geen recht op support. Als u ondersteuning wilt kunnen wij die wel leveren voor 75 euro excl. btw per support call.

Voor de huidige Multivers lijn (S/M/L/XL) geldt dat het gebruiksrecht en de ondersteuning in één abonnement zitten (Gebruiksovereenkomst inclusief telefonische ondersteuning, afgekort GTO). Als u een gebruiksovereenkomst heeft en het jaarlijkse onderhoud betaalt heeft u dus ook recht op support.

Plus Serie

Het onderhoudscontract van uw Plus Serie producten omvat altijd zowel het gebruiksrecht als het support abonnement. Met een geldig en betaald onderhoudscontract heeft u dus recht op support.

Taskmanager

Het onderhoudscontract van Taskmanager omvat altijd zowel het gebruiksrecht als het support abonnement. Met een geldig en betaald onderhoudscontract heeft u dus recht op support.

Mocht blijken dat de oorzaak van de Taskmanager storing buiten de software ligt, dan zullen wij de tijd voor het uitzoeken en oplossen factureren als consultancy.

Voorbeelden van de vragen die uiteraard niet gefactureerd worden zijn:

  • Fouten veroorzaakt door een fout in de software zelf
  • Problemen met het ophalen van de licentie
  • Beschikbaar stellen van updates

Facturatie gebeurt op basis van nacalculatie. De bestede tijd wordt afgerond in kwartieren.

KCS Wholesale

Support op KCS Wholesale (vroeger: Multivers Extended) wordt geleverd door producent Kerridge Commercial Systems, mits u daar een telefonisch ondersteuning abonnement (TOA) mee afgesloten heeft. Het is ook mogelijk om ondersteuning te krijgen vanuit de consultants van onze dochter organisatie Made4Logistics. Hun werkzaamheden zullen als consultancy uitgevoerd worden, waarbij de bestede tijd o.b.v. nacalculatie gefactureerd zal worden, afgerond in kwartieren.

Deze pagina was: Nuttig | Niet nuttig